treningsprogram

Er ikke så mye å blogge om lenger, og jeg har mye å gjøre på skolen samt. mye trening.
Om du sliter med å finne ut hva du skal trene osv. kan du klikke HER for å finne et riktig treningsprogram. 

Dere kan  fortsatt stille spørsmål om det er noe spesielt dere lurer på!

 :)


øvelser for rumpa


Siden det har vært etterspørsel om øvelser for rumpe, får dere her er tre øvelser som du kun trenger å gjøre to ganger i uka for å se et resultat.

1. Dype knebøy

Føttene skal plasseres med skulderbreddes avstand, og tærne skal peke fra hverandre. På denne måten aktiviserer du mer av rumpa.

Viktig å huske på: Hold ryggen rett, skyt brystet fram, kjenn at vekten din hviler på hælene, gå sakte opp og ned, stram rumpa når du står oppreist og forsøk å holde den stram øvelsen igjennom.


2. Utfall

Finn en vekt som gjør at den tiende repetisjonen virkelig svir. Gjennomfør de ti repetisjonene på ett og ett bein, slik at det ikke blir lange pauser for verken høyre- eller venstrebeinet.

Viktig å huske på: Ta et langt og rolig, kontrollert steg fram. Gå så dypt ned at det andre kneet nesten berører gulvet. Ta sats og skyv deg eksplosivt tilbake i stående stilling.


Tyngdepunktet skal være så langt bak at du får trykket ned i hælen. Ryggen skal stå rett opp under hele øvelsen. Bytt bein etter hver serie. I alt skal du ta tre ganger ti repetisjoner på hvert bein. 3. Step-up

Still deg bak step-kassa med en (nesten for tung) manual i hver hånd og armende hengende langs siden. Plassér den ene foten på step-en og løft det andre beinet etter ? uten å sette ned foten. Hold balansen på ett bein et lite sekund før du går ned igjen.

Viktig å huske på: Du skal ikke ta pause når du setter foten i gulvet, gå rett opp igjen! Du skal ta tre ganger ti repetisjoner på hvert bein. Bytt høyre og venstre bein mellom hver serie.
 
 

Ta en pause på ca 30 sekunder mellom hver serie. Det gjelder alle øvelsene i dette treningsprogrammet.

 

Hva syntes dere? Noe dere kommer til å ta i bruk?


just do it


Vi bruker mye produkter av Nike og her er noen inspirasjonsbilder om; JUST DO IT- Nike


Hva syntes du om bildene?


before and after

Tenkte jeg kunne legge ut noen fine før og etter bildet av jenter som har trent og mistet vekt. Kanskje noen av dere kan ta inspirasjon fra disse bildene. 


Handler bare om å sette seg mål, og trene!

 

Hva syntes du om bildene?


 

5 TIPS

Vet det kan være utrolig vansklig å finne treningsmotivsjon nå som det er vinter, men her en noen gode tips som hjelper meg!
 


  

♥ Kjøp nye treningsklær

Vet ikke med dere, men for meg er det mye lettere å dra å trene når man vet man ser bra ut. Kjøp klær som ser både ser bra ut og som som behaglige å trene i. 

♥ Last ned ny musikk

Alltid deilig med musikk som gir deg ekstra treningsmotivasjon. Last ned ny musikk og lag en egen spilleliste til trening. (Hvis dere vil ha noen tips til treningsmsuikk jeg hører en del på, legger jeg det gjerne ut.)

♥ Bikikroppen 2013

Når sommeren kommer er det et stort pluss ha litt trening i forkant. Viktig å føle seg fin og konfortabel med kroppen sin, og sommeren er den tiden man viser den mest frem. Deilig å kunne gå rundt i bikine å vite at man ser bra ut, og at man kan være stolt av kroppen sin!

♥ Sunt

Trening er ikke synonymt med slanking. Trening handler om så mye mer! Først og fremst det og holde seg i form - og dette gjør at du blir mer opplagt, får mer energi, bedre konsentrasjonsevne og ikke minst bedre humør. 

♥ Finn en treningspartner!

Spør venninna di om dere skal begynne å trene sammen, så kan dere pushe hverandre. Treningen blir automatisk mye morsommere når du kan dele den men noen du liker. Men pass på så dere ikke blir avhengi av hverandre, sånn at du dropper treninga fordi hun ikke kan akkurat den dagen. 
 

Noen lærerike tips?


 

inspirasjonsbilder

 

Bare noen enkle inspirasjonsbilder jeg rask la ut. Deilig å gå igjennom bilder for å få litt inspirasjon!Hva syntes du?


2XU treningstights

Hallo! Tenkte å komme med en anbefaling til dere, om nemelig treningstightsen fra 2XU. Har prøvd utrolig mange forskjellige treningstighster, men dette er er klar favoritt. Når man først får den ser den veldig liten ut, og jeg var helt sikker på at jeg hadde bestillt feil størrelse, men den passet perfekt, siden det var såpass mye stretch! På grunn av matrialet PWX FLEX som den består av, gir den god fleksibilitet og bevegelihet. Matrialet er også kanskje kraftig, så den gir god støtte til lår-og setemuskelatur, den reduserer muskeltretthet og muskerskade og gradert trykk i beina gir økt sirkulasjon med mer. I tillegg er det anbefalt å ha på seg tightsen 30 minutter etter du er ferdig med å trene, på grunn av sirkulasjonen i beina. Jeg bestilte min 2XU treninstights fra > X-life <, butikken selger masse forskjellige treningstøy og tilbehør til treningen fra masse forskjellige merker. De er liksom en grossist som selger varer fra masse forskjellige merker. Handler du for over 500 kr får du også gratis frakt! 


Har du hørt om 2XU treningstighst?

 !!! husk spørsmålsrunden lenger ned


beste underdel


Når man trener og svetter vil man jo helst ha på så lite tøy på kroppen som mulig. Stramme treningsshortser er nemlig da noe å anbefale. Den sitter bra, er stram og varmer muskler i lårnene og det ser jo bra ut! Ihvertfall om man har litt farge på bena.. Her har jeg funnet et par treningsshortser på nett, og du får nok tak i det i de fleste sportsbutikker!Hvordan underdel liker du best å trene i?


"trenings" frisyrer

 

Når man trener skal jo håret helst være satt opp. Hestehalen er den enkleste metoden, men noen kan faktisk gå lei. Her er noen eksempler til noen lette, fine frisyrer man kan trene med.I tilegg til hestehalen er denne "franskfletta" god å anbefale!Her en sånn man gjør det, men det er finest om du tar den rett bak.
Hvilken treningsfrisyre er din favoritt å trene med?

 

private bilder

 

Jeg har tatt en liten photoshoot, med private treningstøy og sko. Det ble ikke tatt så mange bilder og redigeringen ble litt andeledes enn planlagt. Bildene er ikke av meg, men det er jeg som har tatt dem.

De fleste merkene på klærene som er blitt brukt har stort sett vært Nike. 

Har egentlig fler bilder, men finner de ikke på pc + at jeg har ganske liten tid akkurat nå!
 

Hva syntes du om bildene?


Les mer i arkivet » Januar 2013
legg meg til som venn

Her kan du skrive det du vil :-)


Kontakt


din epost adresse


Kategorier
Arkivgratisdesign av Tonjemt
hits