svar #1

DEL 1.

 

Har du mensen? Ja.Hvilken bh`størelse bruker du? Haha, det er ikke interessant.Er du populær? Vil si at det er et ganske urellevant spørsmål når jeg driver en treningsblogg!Vet du hvor mye en "gardiner roll on conciler" koster?  Nei, det gjør jeg ikke.Hvor mye veier du? Ligger vell på rundt 65.Hvilken plass er du på blogg listen? På området mitt, pleier jeg å ligge mellom 1-10 kanskje.hvor kjøper du treningstøyet ditt? Vanlige sportsbutikker som er i nærheten av hvor jeg bor. XXL, GSport, InterSport osv.


om man skal ha bra kropp må man trenge lenge hver dag? Nei. Du må trene variert, og om du vil ha resultater tidlig må du nok trene hver dag. Kostholdet er også en veldig viktig ting å tenke på.


hva er de beste øvelsene for å trene mage? Sit Ups, Planken,  en øvelese hvor du "sitter på rompa og løfter en tung ball fra side til side, mens du liger lent bakover". Kan godt poste et innlegg med øvelser for mage, om det er interessant. 

 


hva er de beste øvelsene for å trene rumpe? Se det innleget her jeg har skrevet tidligere, noen bra øvelser!treningssentere å anbefale? Er selv på Frisk, men Stamina Hot, Sats og de vanlige. Alle er vel like bra, med apparater o.lkan du legge inn tips på en dag, som innebærer hva en spiser og hvor mye en trener og hva den gjør ogsånn ?? Ja, det kan jeg få til.


hvor ofte trener du? Fast rutine innebærer; fire dager med fotball, 2-3 ganger i uka på Frisk og en totimers gymtime en gang i uka.

 

foto privat

 

Del 2 kommer senere.

Var det en grei måte å svare på? Har du fler spørsmål?


trainy gifs


Noen motiverende morsomme gifs.. haha! Eller rett og slett bare de eneste jeg fant.

 

 

 

 Haha, hva syntes du?


Bare spør!

Har fått en del spørsmål til noen av innleggene på bloggen, så da tenkte jeg kunne svare på disse ved hjelp av en spørsmålsrunde. Så hvis det er noe mer dere lurer på så er det bare å spørre, enten det er om meg, trening, eller kosthold. Det kan være om alt mulig egentlig. Bare å spørre, så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan på alt!Noe dere lurer på?


sykdom

Grunnen til lite bloggning i det siste har vært på grunn av mye sykdom. Det går mye sykdom rundt disse tider og influensa, som jeg har, fører til mye hosting, høyfeber, ryggsmerter, slapphet og hodepine. Regner med å bli frisk til uka, men blir hjemme fra skolen ihvertfall i morgen. Det er samtidig mye skolearbeid fremover, men skal selvfølgelig få lagt inn et par innlegg hver dag på bloggen. Redigering av #privatebilder er i gang og senere blir det lagt ut en rekke bilder med disse. 

Her er et foreløpig bilde, men tror nok ikke redigeringen er helt ferdig enda.

Og når man er syk er det lurt å få i seg nok næring, så jeg spiser mye frukt og drikker ihvertfall mye vann som hjelper mye!

anonymous

Som dere ser blir det ikke postet her hvem som skriver bloggen. I og med at bloggen er såpass ny, uten maaaange lesere, er den holdt anonymt. Det kommer den også foreløpig til å bli, ihvertfall helt til den får en god håndfull lesere! Det har vært dager hvor statstikken har skutt i været med mange lesere og dette er veldig inspirerende. Jeg syntes uansett at det aldri noe gøy å eie en blogg som ikke er fullt så kjent. Hvis etterspørselen blir stor er det mulig at bloggen blir uanonym... Det skal ihvertfall uansett bli lagt ut privatbilder her på bloggen! Men regner med ingen har så veldig mye i mot at bloggen er anonym, for det skal bare være en inspirerende blogg full av masse tips. 
Noen som har noen tanker rundt dette?

 

Stikkord:
Les mer i arkivet » Januar 2013
legg meg til som venn

Her kan du skrive det du vil :-)


Kontakt


din epost adresse


Kategorier
Arkivgratisdesign av Tonjemt
hits