svar #1

DEL 1.

 

Har du mensen? Ja.Hvilken bh`størelse bruker du? Haha, det er ikke interessant.Er du populær? Vil si at det er et ganske urellevant spørsmål når jeg driver en treningsblogg!Vet du hvor mye en "gardiner roll on conciler" koster?  Nei, det gjør jeg ikke.Hvor mye veier du? Ligger vell på rundt 65.Hvilken plass er du på blogg listen? På området mitt, pleier jeg å ligge mellom 1-10 kanskje.hvor kjøper du treningstøyet ditt? Vanlige sportsbutikker som er i nærheten av hvor jeg bor. XXL, GSport, InterSport osv.


om man skal ha bra kropp må man trenge lenge hver dag? Nei. Du må trene variert, og om du vil ha resultater tidlig må du nok trene hver dag. Kostholdet er også en veldig viktig ting å tenke på.


hva er de beste øvelsene for å trene mage? Sit Ups, Planken,  en øvelese hvor du "sitter på rompa og løfter en tung ball fra side til side, mens du liger lent bakover". Kan godt poste et innlegg med øvelser for mage, om det er interessant. 

 


hva er de beste øvelsene for å trene rumpe? Se det innleget her jeg har skrevet tidligere, noen bra øvelser!treningssentere å anbefale? Er selv på Frisk, men Stamina Hot, Sats og de vanlige. Alle er vel like bra, med apparater o.lkan du legge inn tips på en dag, som innebærer hva en spiser og hvor mye en trener og hva den gjør ogsånn ?? Ja, det kan jeg få til.


hvor ofte trener du? Fast rutine innebærer; fire dager med fotball, 2-3 ganger i uka på Frisk og en totimers gymtime en gang i uka.

 

foto privat

 

Del 2 kommer senere.

Var det en grei måte å svare på? Har du fler spørsmål?


Én kommentar

Åse

28.01.2013 kl.20:25

Interessange spørsmål :)

Skriv en ny kommentar

hits