den perfekte kropp

(fant bare helt en tilfeldig tekst på en blogg som jeg syntes var utrolig bra skrevet! bloggen finner dere her)

Hva er egentlig en perfekt kropp? Er det det å være tynn med lange bein? Er det å ha store pupper og rumpe? Er det å ha former, eller å være flat? Har den perfekte kropp sprettrumpe, eller fast rumpe? Skal man være høy eller lav? Skal overkroppen være lang, skal alt være symetrisk?

Jeg vil påstå at det er mange meninger om nettopp dette. Media har selvfølgelig lagt ut et litt kynisk bilde på at den perfekte kropp skal være fast, lang, tynn og med store pupper. Men jeg tror det går dypere enn det.Jeg begynte å sammenligne, og tenke over hva jeg syntes var en flott kropp. "Åh, hun digger jeg kroppen til. Hun også" tenkte jeg mens jeg satt og søkte meg rundt. Så kom jeg fram til en ting... De hadde jo to helt ulike kropper.Jeg tenkte ikke at en type kropp var perfekt. Men at den kroppen var perfekt, akkuratt på den personen den satt på.

Man kler sin egen kropp. Alle er født forskjellig. Jeg for eksempel har ganske store hofter. Jeg kommer aldri til å få den typiske "catwalk-kroppen" der moteklærne bare henger på en hengslete kropp. Det finnes ikke en bestemt kropp som er best, og som alle burde ha. Det er så synd at mange ser på det slik. Jeg sier ikke at ingen har lyst på kroppen på bildet her. Det blir for dumt å si, for den er superfin. Men det betyr ikke at det er den eneste som er riktig. I verden vi lever i idag, så skal alt være så utrolig perfekt. Men hva er egentlig perfekt? Det er en definisjon av hva man selv syntes ser bra ut. Og vi er millioner av folk, med millioner av meninger av hva som er fint eller ikke. For noen, så er den perfekte kropp tynn med lange bein. For andre er det former og rumpe. For noen er det liten og stutt. Og slik kunne jeg fortsatt og fortsatt.

Det som er viktigst, er hvordan du bærer din egen kropp og helse. Hva du velger å la kroppen din utstråle. For når alt kommer til alt, så er det det folk legger merke til. Man er den man er, og i noen sine øyne, så er din kropp perfekt.

Eller hva tror dere?


7 kommentarer

Caroline Tomlinson Payne ~

26.01.2013 kl.18:24

Jeg kunne ikke vært mere enig, jeg har store hofter og det er liksom ikke noe jeg kan gjøre noe med. Det er på en måte ikke trening som hjelper mot det når det ikke er 'fett på rompa' som er tingen, jeg har store hofter og i det siste har jeg begynt å slutte å sammenligne kroppen min med alle andres som har den flate rumpa og mage, og små pupper.. Slikt som det, personer jeg mener har en utrolig flott kropp, når alt man trenger er selvtillit.

sofia

26.01.2013 kl.18:25

det er veldig bra skrevet, og hun har ett godt poeng!

Leah - Kommenterer tilbake

26.01.2013 kl.18:40

bra skrevet!
Så fin blogg du har :-D

raincoat

26.01.2013 kl.19:02

Så utrolig bra skrevet!

Sunniva :*)

27.01.2013 kl.00:39

Enig :)

Frk Strømsnes

27.01.2013 kl.09:27

Veldig bra skrevet!

Skriv en ny kommentar

hits