få mest ut av økta

...med YT!

YT er en serie treningsmat og -drikke utviklet av TINE i samarbeid med ernæringsfysiologer ved Toppidrettssenteret. Serien består av mellommåltidsdrikk og kesam før trening, sportsdrikk til under trening og restitusjonsdrikk til etter trening. Næringsinnholdet i YT- produktene er tilpasset energibehovene før, under og etter trening og hjelper deg med å prestere mest som mulig

 

YT Restitusjonsdrikk gjenoppbygger raskt musklenes energilagre og legger forholdet til rette for muskelvekst- og vedlikehold. Mineraler som finnes naturlig i melk bidrar til å gjenopprette væskebalansen etter trening. YT Restitusjonsdrikk kan oppbevares i romtemperatur, og tåler en tur i treningsbagen.
YT Mellommåltidsdrikk er en velsmakende drikk som gir musklene et påfyll av næringsstoffer som gjør at du kan holde energien oppe under hele treningsøkten. Drikken er proteinrik, inneholder lite fett og kun 4 % tilsatt sukker. Produktet er også egnet som et sunt mellommåltid i hverdagen som er lett å drikke når man er på farten.
YT Mellommåltid Kesam inneholder karbohydrater som hjelper deg å holde energien oppe under treningsøkten og er rike på proteiner for å gi byggestener til musklene. Produktet er også egnet som et sunt mellommåltid i hverdagen, og med skje i lokket er det enkelt å spise produktet på farten.
YT Restitusjonsbar passer godt som et påfyll etter trening og konkurranser. Den egner seg godt som et restitusjonsmåltid i kombinasjon med væskepåfyll etter trening. YT Restitusjonsbar med sjokolade og peanøttsmak er lett å spise og enkel å ta med seg når man er på farten.
YT Energibar er tilpasset ernæringsbehovet under lange treningsøkter og konkurranser. Energibaren er basert på korn, frukt og bær, og består hovedsakelig av karbohydrater, protein og fett. Den er lett å spise og enkel å ta med seg når man er på farten.
YT Myslibar er tilpasset ernæringsbehovet under lange treningsøkter og konkurranser. Energibaren er basert på korn, frukt og bær, og består hovedsakelig av karbohydrater, protein og fett. Den er lett å spise og enkel å ta med seg når man er på farten.
YT Sportsdrikk er en blanding av vann, karbohydrater og elektrolytter som hjelper deg å opprettholde intensiteten på treningsøkten. Væsken rehydrerer, karbohydratene gir næring til musklene, mens elektrolyttene bidrar til å gjenopprette væskebalansen. Den gode kombinasjonen av karbohydrater og salter bidrar i tillegg til at væsken raskere tas opp i kroppen. YT Sportsdrikk kommer i friske smaker som er lette å drikke.

 

 


Hvilken er din favoritt?


3 kommentarer

Karoline

25.01.2013 kl.21:34

Nå har jeg linket 3 blogger! ble det deg?

Andrea-Kommenterer tilbake :]

25.01.2013 kl.22:11

Kult skal prøve :)

Åse

25.01.2013 kl.22:32

Har faktisk aldri smakt YT før, men det ser jo godt ut, og det skal jo hjelpe :)

Skriv en ny kommentar

hits