5 TIPS

Vet det kan være utrolig vansklig å finne treningsmotivsjon nå som det er vinter, men her en noen gode tips som hjelper meg!
 


  

♥ Kjøp nye treningsklær

Vet ikke med dere, men for meg er det mye lettere å dra å trene når man vet man ser bra ut. Kjøp klær som ser både ser bra ut og som som behaglige å trene i. 

♥ Last ned ny musikk

Alltid deilig med musikk som gir deg ekstra treningsmotivasjon. Last ned ny musikk og lag en egen spilleliste til trening. (Hvis dere vil ha noen tips til treningsmsuikk jeg hører en del på, legger jeg det gjerne ut.)

♥ Bikikroppen 2013

Når sommeren kommer er det et stort pluss ha litt trening i forkant. Viktig å føle seg fin og konfortabel med kroppen sin, og sommeren er den tiden man viser den mest frem. Deilig å kunne gå rundt i bikine å vite at man ser bra ut, og at man kan være stolt av kroppen sin!

♥ Sunt

Trening er ikke synonymt med slanking. Trening handler om så mye mer! Først og fremst det og holde seg i form - og dette gjør at du blir mer opplagt, får mer energi, bedre konsentrasjonsevne og ikke minst bedre humør. 

♥ Finn en treningspartner!

Spør venninna di om dere skal begynne å trene sammen, så kan dere pushe hverandre. Treningen blir automatisk mye morsommere når du kan dele den men noen du liker. Men pass på så dere ikke blir avhengi av hverandre, sånn at du dropper treninga fordi hun ikke kan akkurat den dagen. 
 

Noen lærerike tips?


 

3 kommentarer

sofia

25.01.2013 kl.11:10

bra tips, og fine bilder!

HEALTHY AND HAPPY

25.01.2013 kl.12:43

Fine tips:-)

Åse

25.01.2013 kl.14:34

Brae tips!

Skriv en ny kommentar

hits